www.impulsteatre.cat

 

ESPECTACLES EN CURS 

NIT DE RÀDIO 2.0 

PROPERES ACTUACIONS: 


TERRASSA: 27 de gener de 2019

CALELLA: 10 de febrer de 2019

LES FRANQUESES: 16 de febrer de 2019

TÀRREGA: 9 de març de 2019

SANT FELIU DE LL.: 24 de març de 2019

MONTBLANC: 19 de maig de 2019Imagini's assegut i invisible a l'estudi de “Nau Ràdio”, des d'on cada nit la Candela com a locutora i presentadora líder del programa, el Llorenç com a locutor-director i en Pedro com a locutor emmudit i buscador d'informació a les xarxes, emeten, a partir de les dues de la matinada, el programa “Ho busco però no ho trobo...”. Els ajuda en tot moment una estudianta de periodisme que exerceix de becària del programa: l'Anna. I, finalment, en Toni hi posa la màgia tècnica des de la peixera, arrodonint el conjunt. 
Tot sembla sota control...

Però aquesta nit, vostè viurà en rigorós directe, molt a prop, la seqüència nua dels esdeveniments inesperats que faran d'aquesta emissió d'avui una nit de ràdio sorprenent, hilarant, colpidora i irrepetible.

Estigui, doncs, molt atent, perquè quan avui caiguin les màscares que, en forma d'informatius, falques publicitàries o cançons de distracció, protegeixen els nostres protagonistes i els seus sentiments reals, dels sentiments i recerques dels propis oients i seguidors, aquesta Nit de ràdio 2.0 esdevindrà una nova versió revolucionària d'ella mateixa, que els deixerà a ells i a tots vostès ben esquitxats de veritats inconfessables –o sí- retransmeses en directe!

I de tot això, no ho oblidem, sempre hi haurà algú com l'Àlvarez, disposat a treure'n partit. Vigili, doncs, quan surti del nostre estudi.


REPARTIMENT ARTÍSTIC

CANDELA: Eva Moreno
LLORENÇ: Jordi Costa
ANNA: Mireia Pons
PEDRO: Àngel Miquel
TONI: Toni Lucas
LOCUTOR: Manel Romera


VEUS EN OFF: Albert Segura, Carme Benet, 
Carme Milego, Dani Pascual, 
Damià Artal, Helena Figueras, 
Jesús Raventós, Joan Parellada, 
Lluis Posada, Miquel Olivé i Paula Pujol

REPARTIMENT TÈCNIC

EQUIP TÈCNIC:
Jon Mancheño
TRAMOIA: 
Dani Pascual, Josep Viñets, Damià Artal 
i Jesús Raventós
FALQUES I SINTONIES: 
Ràdio Molins de Rei, Eva Moreno i Xavi Gardés 
ESCENOGRAFIA:
Jesús Raventós i Miquel Olivé


DIRECCIÓ: Jordi Riera